Volg ons via:
telefoonnummer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mooi, u heeft een webshop. Maar hoe gaan uw klanten betalen voor de producten of diensten die u levert? Er zijn vele manieren waarop uw klanten kunnen betalen. Maar welke biedt u uw klanten aan? Kunnen uw klanten alleen met Creditcard, overboeking of rembours betalen? Om uw service aan klanten echter optimaal te maken gaat het echter vooral om hoe uw klanten willen betalen. E-Business Solutions is uw oplossing voor het implementeren van betaalmethoden webshop.


De internetkassa

Hoe willen mensen betalen voor hun online aankopen? Hoewel paypal een bekende methode is om online te betalen, is dit volgens onderzoek slechts voor 5% van de online betalingen de favoriete manier. U zal dus ook een andere manier van betalen moeten aanbieden om uw klandizie niet te laten overlopen naar een concurrent. Immers, waarom zouden mensen bij uw webshop kopen terwijl ze een zelfde of soortgelijk product of dienst makkelijker kunnen verkrijgen bij een andere webshop?


IDEAL

Velen kennen het populaire iDeal al waarbij klanten via de webshop worden doorgeleid naar zijn of haar bank. 54% van de mensen die een aankoop doen online geeft de voorkeur aan een betaling op deze populaire manier. De betaling verloopt hierbij via één van de negen aangesloten banken.


PayPal

Consumenten willen graag gemakkelijk, snel en veilig online betalen. PayPal biedt een supersnel betaalproces en houdt uw klanten tevreden. Hiermee voorkomt u dat men de betaling niet voltooit en vergroot u het aantal succesvolle verkopen in uw webshop.

Aanbod
Als klant betaalt u de 90 dagen slechts 1,9% + € 0,35 per transactie. Klik hier voor de voorwaarden of open direct een gratis PayPal rekening!

Start dus vandaag nog met verkopen via PayPal:

1. Activeer PayPal in uw webshop.
2. Probeer PayPal 90 dagen uit en betaal slechts 1,9% + € 0,35 per transactie.
3. Zie uw omzet stijgen omdat uw klanten sneller kunnen afrekenen. 

Nu profiteren van een lager PayPal tarief!

 

Payment Service Providers

Naast de internetkassa's van de banken zijn er verschillende andere Payment Service Providers zoals Ingenico (Ogone), Mistercash, Mollie, Targetpay, Icepay, Buckaroo, sofortbanking, Qantani, Cardgate en giropay. Daarnaast hebben wij veel goede ervaringen en een nauwe samenwerking met Multisafepay. E-Business Solutions kan de verschillende beschikbare betaalmethoden op uw webshop instellen.

Wilt u een MultisafePay account aanvragen? Klik hier.
Wilt u een Ingenico(Ogone) account aanvragen? Klik hier.
Wilt u een Mollie account aanvragen? Klik hier.
Wilt u een Targetpay account aanvragen? Klik hier.
Wilt u een Icepay account aanvragen? Klik hier.
Wilt u een Buckaroo account aanvragen? Klik hier.
Wilt u een Qantani account aanvragen? Klik hier.
Wilt u een PayCheckout account? Klik hier.
Wilt u een Pay account? Klik hier


Combineer de diensten

Het aanbieden van betaalmethodes op uw webshop is van invloed op de bestellingen in uw webshop. E-Business Solutions biedt u niet alleen het installeren van de betaalmogelijkheden maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid van het implementeren van een webshop in uw website. Door onze ervaringen bij vele soorten webshops bieden wij een maatwerk oplossing voor uw wensen.

Laat uw webshop de vraag naar uw producten en diensten vervullen voor uw klanten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat