Volg ons via:
telefoonnummer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als je een webwinkel hebt, dan is een mobiele app zoals die van Zalando of Wehkamp waarschijnlijk een grote droom voor je. Een mobiele app werkt op mobiel het prettigste en is het meest overzichtelijk. Ook al is je website geheel responsive, een mobiele app bied net dat beetje meer voor gebruik op mobiel.

Maar tegenwoordig is het niet alleen meer voor de grote concerns weg gelegd om een geweldige mobiele app aan te bieden, ook de kleinere webwinkels hebben nu een mooie kans!

Mobiele app voor Magento en PrestaShop webwinkel

De kans voor een prachtige mobiele app wordt je aangeboden door JMango360. Dit bedrijf heeft een software ontwikkeld waarmee het mogelijk is voor webshop eigenaren die gebruik maken van Magento en PrestaShop om een geweldige eigen app te bouwen. In zeer korte tijd is je website omgetoverd tot een native app en synchroniseert automatisch met de backoffice van je webshop. De app is geheel naar eigen smaak te ontwerpen en blijft ook aanpasbaar zodat je eventuele aanpassingen ook op een later moment weer kan doorvoeren (bij nieuwe inzichten of na feedback bijvoorbeeld). 

Waarom een mobiele app?

Mobile commerce is hot, en apps lopen hierin voorop doordat ze 3x beter converteren dan mobiele websites. Grote retailers als Zalando en H&M zijn al extreem succesvol met hun apps. De gebruikers van deze apps zijn loyaler en meer engaged doordat apps een superieure gebruikerservaring bieden in vergelijk tot mobiele websites.

Shopping Apps bieden een aantal krachtige features die sales verhogend werken vooral bij je meest betrokken klanten. Denk daarbij aan Push-Berichten, de mogelijkheid om ingelogd te blijven en een winkelmandje dat bewaard blijft.

Bedrijven als Zalando of H&M hebben forse bedragen uitgegeven om hun apps te ontwikkelen. Onderzoek laat zien dat zelfs de meest simpele mobile-commerce apps niet haalbaar zijn voor de meeste online retailers aangezien de development kosten beginnen bij €30.000 per platform.

JMango360 maakt het mogelijk om mooie en gebruiksvriendelijke apps te maken met krachtige features en via een abonnementsmodel met lage maandelijkse kosten.

Voorbeelden van Nederlandse JMango360 Apps zijn: Eleganza, Light Gallery van Philips, Gray-Label en Marjon Snieders.

Waarom JMango360?

Wij herkennen de noodzaak van mobiele apps voor e-Commerce merchants en hebben de verschillende opties in de markt grondig bekeken. Onze conclusie is dat JMango360 een gemakkelijke en betaalbare optie is voor Magento gebruikers om hun eigen shopping app te hebben. De kosten voor Community en Enterprise zijn respectievelijk slechts €199 en €499 per maand.

Een andere belangrijk voordeel is dat hun systeem een diepe integratie kent met Magento waardoor je app altijd real-time gesynchroniseerd is met je Magento backend. Alle product updates worden direct gesynchroniseerd naar de app en alle bestellingen in de app worden direct gepushed met de Magento shop.

Ten slotte, JMango360 heeft zichzelf internationaal bewezen; hun plugin heeft 5 Sterren in Magento Connect, gebruikers hebben hen in Nederland de “Meet Magento Award” toegekend en ze hebben onlangs hun 1000e app live gezet.

In 3 stappen je eigen app

 1. We zullen de JMango360 plugin installeren en die importeert al je producten en instellingen in de app. Vervolgens zullen we de app voor je designen zodat deze aansluit op jullie branding. De setup kosten voor het ontwikkelen van de app bestaat uit een vast bedrag, namelijk €475.
 2. Vervolgens kun je jouw App BEKIJKEN via de JMango360 Preview App (iPhone & Android) en kun je meteen zien hoe goed je App eruit ziet op jouw telefoon.
 3. Zodra je helemaal tevreden bent over het eindresultaat geef je een “GO” om je App te gaan PUBLICEREN in de App stores (Apple & Google Play).

Wil jij ook je eigen shopping app en hiermee je omzet zien groeien? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef ons een belletje op 0294-760008 en we gaan ervoor zorgen dat dit ook voor jou wordt gerealiseerd.

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat