Volg ons via:
telefoonnummer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Geen bedrijf kan tegenwoordig nog zonder: een mooie, overzichtelijke website welke informatie verschaft voor (potentiële) klanten. Het liefst ook nog een website die goed gevonden wordt, want iedere bezoeker kan een klant zijn of worden! Daarnaast is het belangrijk dat de website "met de tijd mee" gaat en up-to-date blijft.

Al sinds 2008 bouwen wij websites voor uiteenlopende bedrijven en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites op basis van Open Source software. Dit is software dat vrij op de markt verkrijgbaar is en desondanks toch zeer betrouwbaar blijkt te zijn. Een aantal Open SOurce systemen waar wij bijvoorbeeld graag mee werken zijn Joomla, WordPress en Drupal. Gaat het om een webshop? Dan voegen we daar nog graag VirtueMart, Magento, WooCommerce en vele anderen aan toe.

Het grote voordeel van het gebruik van Open Source software? Dat u zelf uw website gemakkelijk kunt onderhouden. Voor het aanpassen van teksten, toevoegen van foto's of ander onderhoud van uw website heeft u uw webdesigner niet meer nodig. Dat bespaart veel geld! U hoeft geen kennis te hebben van HTML codes: wanneer u overweg kunt met Word kunt u ook uw website onderhouden.

Door te werken met een Open Source software kunt u gebruik maken van een vooraf ontworpen template. Door hiervan gebruik te maken bespaart u uzelf de grote kostenpost van het laten ontwerpen van een website. Het vooraf ontworpen template wordt aangekocht en geheel naar uw wensen aangepast. Dat spaart dus veel tijd en geld! Met bijvoorbeeld een Joomla website is het al mogelijk binnen een week een goede website online te hebben staan.

De mogelijkheden voor uw website zijn enorm, ook wanneer u een bestaande website heeft en deze graag zou vernieuwen. Wij helpen u graag bij het voorleggen van de opties en zullen u adviseren in het voor u meest handige systeem.

Daarnaast kunnen wij de rest van het praktische werk uit handen nemen: het zorgen voor de juiste beschikbare talen, het toevoegen van de teksten, afbeeldingen, zoekwoorden, etc.

Meer informatie wat betreft het laten maken van uw website vindt u op www.webdesign-er.nl. Daar vind u ook ons uitgebreide portfolio!

Als professioneel internetbedrijf leveren wij ook de hosting voor uw website en verzorgen wij uw domeinnaam registratie. U heeft dan alles aangaande uw website onder een dak: wel zo handig! Kijk voor meer informatie rondom hosting en domeinnaam registraties op www.xtra-hosting.nl.

 

Webdesign bureau

Wij zijn een zeer betrouwbaar webdesign bureau dat service en kwaliteit erg hoog in het vaandel heeft staan. Al voor vele bedrijven en particulieren hebben wij een website mogen ontwikkelen en gelukkig altijd tot grote tevredenheid van onze klanten. Bekijk een greep van het door ons opgeleverde werk in onze portfolio.

 

Website laten maken

Wilt u een website laten maken en bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan direct contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0294-775703. Wij verstrekken u graag meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat