Volg ons via:
telefoonnummer
Webshops - 5.0 out of 5 based on 1 review

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ze zijn helemaal van nu: webwinkels waar men online en 24 uur per dag aankopen kan doen die vervolgens bij de consument thuis bezorgd worden. Steeds meer ondernemers wagen hun kansen via de digitale winkels en vaak met succes. 

Webshop starten

7 op de 10 Nederlanders koopt tegenwoordig online en dus is het starten van een webwinkel zeer aantrekkelijk! Heeft u al een bestaande winkel? Dan is een webwinkel een zeer welkome aanvulling in deze tijd! Uw klanten kunnen 24/7 bij u terecht voor het aanschaffen van de producten die u verkoopt. U loopt zo geen klant meer mis!


Webshop laten maken

Wanneer u besloten heeft om (ook) online uw producten aan te gaan bieden zult u een webshop moeten gaan ontwikkelen waarin u uw producten te koop aanbied. De webshop moet uiteraard wel overzichtelijk, goed vindbaar en makkelijk te onderhouden zijn!

Wij hebben al jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webshops. Wij kunnen u hierin dan ook de begeleiding geven die nodig is en zo kunnen we samen tot het door u gewenste resultaat komen.


Open Source webshop

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van webshops op basis van Open Source software. Uw webwinkel zou bijvoorbeeld gebouwd kunnen worden in Magento, VirtueMart, WooCommerce, PrestaShop of een andere Open Source software. WIj hebben ervaring met deze software en kunnen u uitleggen hoe u de webshop met de gekozen software gemakkelijk zelf kunt onderhouden.

Naast het ontwikkelen van de webshop voorzien wij ook in de benodigde hosting. Zo heeft u alles aangaande uw webwinkel onder een dak! Wel zo handig. Bekijk meer informatie wat betreft de hosting hier.

 

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat