Volg ons via:
telefoonnummer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wordpress 4.1.1

Het team achter WordPress heeft 20 Februari versie 4.1.1 uitgebracht, het gaat hierbij om een kleine update welke voornamelijk is gericht op de bugfixes. Zo worden er bij de nieuwe versie in totaal 21 bugfixes toegepast. Indien het Automatisch installeren van updates is ingeschakeld zal de update automatisch worden geïnstalleerd. 

Wat is er precies verbeterd in 4.1.1?

De voornaamste bug die is opgelost in deze update, is degene die voor problemen zorgde als een categorie en een tag dezelfde naam hadden. Voor een lijst met alle aanpassingen in de update, kun je hier terecht.

Wordpress 4.0 beschikbaar

Wordpress 4.0 is beschikbaar, het gaat niet om een nieuwe release, maar, zoals Wordpress dat beschrijft, komt 4.0 nu eenmaal na 3.9. Meer informatie vindt u op http://wordpress.org/news/2014/09/benny/

Uw Wordpress website beter vindbaar maken

zie video 

WordPress 4.0: Wat kun je Verwachten?

Na bijna vijf maanden sinds de lancering van de huidige versie – WordPress 3.9 – komt de CMS gigant binnen enkele weken met WordPress 4.0. Dit nieuws heeft al voor veel opschudding en opwinding binnen de web community gezorgd.

WordPress weer iets veiliger

WordPress heeft versie 3.9.2 uitgebracht. Die verhelpt onder meer een lek dat werd ontdekt door Nir Goldshlager van het beveiligingsteam van Salesforce.com. Samen met experts van Drupal is het lek nu gedicht.

De nieuwe versie van WordPress is beschikbaar op WordPress.org. Bestaande installaties worden automatisch bijgewerkt naar 3.9.2. WordPress versie 3.8.3 zal worden bijgewerkt naar versie 3.8.4 en WordPress 3.7.3 zal worden bijgewerkt naar versie 3.7.4. Ook WordPress 4.0 gebruikers kunnen updaten, naar de derde beta.

WordPress 3.9 is vrijgegeven

Vanavond is WordPress 3.9 vrijgegeven en heeft weer veel verbeteringen die je zult waarderen. Verbeterde editor De bijgewerkte editor is sneller geworden, verbeterde toegankelijkheid en ondersteuning voor mobile. Je kunt nu rechtstreeks in de editor plakken vanuit je tekstverwerken zonder dat je daarna issues in je opmaak hebt.

WordPress 3.8 is vrijgegeven

Na een hele korte ontwikkelperiode is WordPress 3.8 “Parker” vandaag vrijgegeven. Introductie van een modern en nieuwe ontwerp Modern estetisch Het nieuwe WordPress dashboard heeft een fris ontwerp die duidelijkheid en eenvoudigheid uitstraalt. Heldere typografie Het Open Sans lettertype heeft een simpele en eenvoudige tekst die geoptimaliseerd is voor zowel desktop als mobiel. 

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat