Volg ons via:
telefoonnummer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Google beloond beveiligde verbinding

We zien het steeds meer: een beveiligde verbinding bij een website of webshop. Een beveiligde verbinding is het meest zichtbaar doordat het welbekende "http://" vervangen is door "https://". Dit is realiseerbaar door het installeren van een zogenaamd SSL certificaat.

Een beveiligde verbinding is belangrijk omdat persoonsgegevens van bezoekers dan beveiligd zijn. Dit is niet alleen voor webshops van belang, maar ook voor reguliere websites.

De websites met een beveiligde verbinding krijgen van Google voorrang in de zoekresultaten wat de vindbaarheid van uw website vergroot.

Overweegt u een SSL certificaat toe te voegen aan uw website zodat ook u een beveiligde verbinding aan kunt bieden aan uw bezoekers? Wij hebben vele certificaten in zeer diverse prijsklassen. Bekijk ons aanbod op https://www.xtra-hosting.nl/ssl-certificaten


Herstelpunten in SAT Server

Sinds kort is het mogelijk om in SAT Server op ieder gewenst moment een backup te maken van uw website en/of database, op een heel eenvoudige manier. Wanneer u bijvoorbeeld veranderingen aan wilt brengen aan uw website kunt u door middel van één druk op de knop direct  een herstelpunt maken. Wanneer de aanpassingen dan niet geheel naar wens verlopen is ook met een druk op de knop de door u gemaakte backup direct terug te plaatsen. 

Het werkt zeer eenvoudig. U logt in op uw SAT Server account, gaat naar het tabblad "webserver" en vervolgens klikt u op "Herstelpunten". Daar kunt u direct een herstelpunt maken of een terug plaatsen. Voor een database herstelpunt gaat u naar "MySQL" en klikt u daarna op "MySQL Herstelpunt". Het maken of terugplaatsen van een herstelpunt duurt maximaal maar 5 minuten. Iedere dag wordt er vroeg in de ochtend automatisch van iedere website op onze servers een herstelpunt gemaakt.Een herstelpunt wordt maar een bepaald aantal dagen bewaard, in SAT server is te zien wanneer een herstelpunt wordt verwijderd in de kolom "Verwijderen vanaf".

Deze toevoeging is zeer waardevol en aan te raden voor iedereen die regelmatig aan z'n website werkt!

Herstelpunten zijn helaas (nog) niet beschikbaar voor Magento webshops.  


Blokkade externe MySQL verbindingen

Sinds enige tijd zijn de externe verbindingen met onze MySQL databases geblokkeerd. Aanleiding hiertoe is de toenemende overlast op de servers van een zeer groot aantal MySQL/database verbindingen afkomstig van misbruikers uit onder andere China.

Deze maatregel heeft als bijkomend voordeel dat u als klant zelf kunt bepalen wie er toegang krijgt en wie niet. Deze wijziging geldt voor alle SAT Servergebruikers.

Whitelist
Vanaf heden vindt u in het SATserver controlepaneel onder de tab 'MySQL' de functie 'MySQL Whitelist'. Met behulp van deze functie kunt u IP-adressen toevoegen die vanaf een externe locatie (van buiten SATserver) toegang mogen krijgen tot uw database.

Wat is een externe verbinding?
Een MySQL/database verbinding die wordt gemaakt vanaf een eigen server/computer.

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat