Volg ons via:
telefoonnummer
Over ons - 4.0 out of 5 based on 4 reviews

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

E-Business Solutions is opgericht in 2008 en is specialist op het gebied van Joomla & VirtueMart en Joomla hosting met de websites www.joomla-manager.nl en www.virtuemart-manager.nl.

Sinds de start van ons bedrijf is de vraag naar webshops en het bouwen/onderhouden van websites zonder technisch kennis voor de consument sterk toegenomen en daarom hebben wij onze specialisaties verbreed naar open source systemen zoals Magento, Prestashop, WordPress, Open Cart, CS cart, os Commerce, Drupal, Typo3 en TomatoCart.

Danny Timmer is de oprichter en eigenaar van E-Business Solutions en is een jonge, gedreven ondernemer. Hij heeft de opleidingen Small Business and Retail Management (Marketing), Webdesign in HTML en CSS, Flash en Photoshop op HBO niveau afgerond. Zijn motto: "Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is".

Danny wordt ondersteund door een team van mensen met ieder hun specifieke vakkennis.

E-Business Solutions staat garant voor professionaliteit, klantgerichtheid, innovativiteit, ruime vakkennis, marktgerichtheid, creativiteit, up to date zijn, gedrevenheid en eerlijkheid.


Wij werken nauw samen met een aantal zeer betrouwbare partners om zodoende het beste resultaat te bereiken voor onze klanten. Dit heeft ruim 400 tevreden klanten opgeleverd, we hosten meer dan 350 websites en hebben meer dan 900 domeinnamen geregistreerd. E-Business Solutions werkt volgens W3C eisen en zorgt ervoor dat alle webdesign projecten compatible zijn in de nieuwste Internet Explorer, Firefox, Google chrome en Safari versies.

U kunt bij ons ook terecht voor professionele hosting / Reseller hosting (onze servers zijn speciaal ingericht voor het gebruik van open source websites) en domeinnaam registraties.

Kortom: E-Business Solutions is het bedrijf waar u voor al uw internet projecten terecht kunt. Laat u geheel vrijblijvend adviseren door ons team.

Alle onderstaande websites zijn onderdeel van E-Business Solutions:
www.webdesign-er.nl
www.xtra-hosting.nl
www.joomla-manager.nl
www.virtuemart-manager.nl
www.dutch-joomla.nl
www.mgnt-manager.nl
www.prestashop-manager.nl
www.wordpress-manager.nl
www.tomatocart-manager.nl
www.drupal-manager.nl
www.opencart-manager.nl
www.oscommerce-manager.nl
www.typo3-manager.nl
www.cscart-manager.nl

 

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat