Volg ons via:
telefoonnummer
Joomla - 5.0 out of 5 based on 1 review

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij zijn expert op het gebied van Joomla 1.x, 2.x en 3.x. Al vele jaren werken wij met deze software en wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor:

 • Joomla website ontwerpjoomla webdesign
 • Joomla website bouw
 • Aankoop van kant-en-klare Joomla templates
 • Joomla component, module en plug-in installaties
 • Joomla updates voor uw website
 • Website beheer
 • Joomla backup en restore services
 • Joomla software integratie met andere systemen (forum, blogs, CRM)
 • Joomla SEO (Search Engine Optimalisation)
 • Joomla migraties
 • Joomla hosting
 • Joomla Responsive webdesign
 • Vele andere Joomla werkzaamheden


Joomla Webdesign

Steeds meer kleine en grote bedrijven kiezen voor Joomla, met onze ruime kennis zorgen wij voor een professionele uitstraling of uiterlijk van uw Joomla website/joomla webdesign. Voor Joomla zijn ontelbaar veel reeds ontworpen templates beschikbaar. Het gebruik van zo'n template zorgt ervoor dat de kosten voor het ontwikkelen van uw Joomla website aanzienlijk lager zullen zijn dan wanneer u zelf een webdesign voor uw Joomla website laat ontwerpen. Alle tegenwoordig beschikbare templates zijn responsive en bevatten de meest moderne features zodat uw website er modern en strak uit zal zien. Precies wat uw bezoeker ook verwacht.


Joomla webshop met VirtueMart

Wilt u een webshop starten? Ook dat is binnen Joomla geen enkel probleem. Door het toevoegen van het component VirtueMart is uw website binnen no-time omgetoverd tot een webshop. VirtueMart is overzichtelijk en bied alle functionaliteiten die nodig zijn voor het kunnen starten en onderhouden van een kleine en middelgrote webshop. 

 
GOEDKOPE JOOMLA WEBSITES

Buiten enorm gebruiksvriendelijk is de Joomla software ook nog eens enorm betaalbaar! Joomla is een zogenaamd Open Source software. Dit houdt in dat de software vrij (gratis) te verkrijgen is op het internet en de eindgebruiker hier kosteloos gebruik van kan maken. Er zijn bestaande templates beschikbaar welke geheel naar wens aangepast kunnen worden, wat u de kosten voor het ontwerpen van een template bespaart. 

De ideale oplossing voor als u met weinig budget een webshop wilt starten!


JOOMLA
 MAATWERK

Wilt u maatwerk of functionaliteiten toevoegen aan uw website? Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij maatwerk functionaliteiten, oplossingen, programma's en systemen bouwen. De oplossing kan bestaan uit een volledig geautomatiseerd systeem, een klein programma, een functionaliteit, een script, etc.

Het is ook mogelijk dat er reeds een vergelijkbare oplossing (script, programma of software) bestaat die wij voor u kunnen aanpassen en op maat kunnen maken.

Binnen ons bedrijf hebben wij een geweldig team van Joomla specialisten die u altijd verder kunnen helpen met uw verzoek! 


JOOMLA
 WEBDESIGNER PORTFOLIO

Een aantal Joomla websites die wij hebben ontwikkeld zijn:

Joomla website Installatiebedrijf Twins Joomla website Pickwick Ice Tea Joomla website Lief Food Joomla website Isolatie Netwerk 

 

Kijk hier voor ons uitgebreide portfolio.


Alles over Joomla

Joomla! is een vrij, opensource-contentmanagementsysteem. Joomla! is geschreven in PHP en werkt met een MySQL-database. Joomla! heeft functies als het cachen van pagina's, RSS-feeds, printversies van pagina's, nieuwsflitsen, blogs, fora, opiniepeilingen, kalender, zoeken en taalinternationalisatie.

De naam is de Engelse fonetische spelling van het Swahili-woord 'jumla' dat 'alles samen' of 'als één geheel' betekent. De naam is gekozen om de verbintenis van het ontwikkelingsteam en de gemeenschap met het project.

Joomla! is vrijgegeven onder de GNU General Public Licence.

Bekende Joomla-websites
Joomla wordt gebruikt door enkele bekende Bedrijven. In Nederland en ander Europese landen maken grote, bekende ondernemingen als Mitsubishi, kwik-fit, Al Gore, Danone, NS Hispeed en Porsche gebruik van de software.

Voordelen van Joomla!

 • Zelf de website maken en bijwerken, geen extra kosten voor onderhoud;
 • Voor kleine en websites met duizenden artikelen / pagina's;
 • Eenvoudig pagina's, menu-items, afbeeldingen en nieuws toevoegen en wijzigen;
 • Eenvoudig nieuwe componenten installeren zoals een agenda, bedrijvengids, linkpagina, webwinkel, catalogus, fotoalbum, gastenboek enz;
 • Uw website online bijwerken vanaf elke locatie door iedereen binnen uw organisatie;
 • Pagina's / nieuws toevoegen zonder de linkstructuur van de website bij te hoeven werken;
 • Geen technische kennis nodig wat betreft HTML, PHP, FTP, software, hardware of andere technische zaken;
 • Een enorm aantal webdesigners werkt met Joomla!, verhuizen van hostingprovider en/of webdesignbureau is dus geen probleem;
 • Geen opleiding nodig. Ervaring met bijvoorbeeld Microsoft Word is voldoende om de content van uw website te beheren;
 • Voor elke funtionaliteit is er een component te vinden, en toe te voegen aan uw Joomla! website;
 • Zoekmachine vriendelijke URLS met SEF (search engine friendly);
 • Een obeperkt aantal enquetes of polls toevoegen.

Voor grotere bedrijven en instellingen heeft een Joomla! website bovendien de volgende voordelen:

 • Afgeschermde pagina's en componenten voor internet, intranet en extranet. Gebruikers zoals medewerkers, leveranciers en klanten kunnen hier gebruik van maken zoals u dat wenst;
 • Formulieren op maat maken;
 • "Veel gestelde vragen" maken onder verschillende categorieen;
 • Meerdere personen kunnen tegelijk aan de website werken;
 • Advertentiemogelijkheden op de website (banner-manager, modules);
 • RSS Feeds beschikbaar stellen.


Nadelen van Joomla!

 • Het is een voordeel dat dit CMS zo populair is. Zeker voor de ondersteuning die je om die reden wereldwijd kunt krijgen. Het heeft echter ook een nadeel. Omdat het zo populair is is Joomla ook aantrekkelijk voor hackers. Dit en het feit dat plugins en templates veelvuldig voorhanden zijn en daardoor goede plekken zijn om kwaadwillende code te verbergen.
 • Professioenele templates voor Joomla zijn zo gevonden, maar het is een klein rampje om zelf templates te maken of bestaande templates om te vormen tot bestaande vormgeving. De templates van Joomla zitten best ingewikkeld in elkaar als je je er niet in verdiept hebt. Dit in tegenstelling tot b.v. sNews waarbij één blik op een template voldoende is om hem te begrijpen en om vervolgens een eigen template te maken.
 • Vanwege het grote hack-gevaar is het zaak om alle patches die beschikbaar komen ook daadwerkelijk uit te voeren. Eenmaal Joomla geinstalleerd betekent dus niet achterover leunen en je alleen nog maar bezighouden met het vullen van content. Je zal de Joomla website voortdurend in de gaten moeten houden om te weten of er beveiligingsproblemen zijn.
 • Joomla neemt een grote hoeveelheid ruimte in op je server en sommige plugins kunnen de grootte van je (MySQL)database flink doen oplopen. Dat zou op zich nog niet zo erg zijn, maar als je een simpele website wilt en beperkte ruimte hebt dan is het verstandiger om een kleiner CMS te kiezen zoals CMSimple of sNews.
 • En dat brengt ons meteen op het laatste nadeel. Joomla heeft in tegenstelling tot CMSimple een MySQL database nodig. Heb je een provider die je die mogelijkheid niet biedt dan is Joomla niets voor jou.


Meer informatie
Op de website www.joomla-manager.nl kun je meer informatie vinden over de software van Joomla.

Titeltags: Joomla | E-Business Solutions| Bron: www.dutchjoomla.org

Trefwoorden waarop uw ons heeft gevonden zijn: Joomla webdesign

 

Alles over Magento


Magento is open source-software voor webwinkels. Het werd in 2007 ontwikkeld met osCommerce, een andere bekende open source-variant van webwinkelsoftware, als basis en vertrekpunt. Eind maart 2008 werd Magento gelanceerd, een jaar later verscheen Magento Enterprise Edition, de betaalde versie van de software die vooral is bedoeld voor grotere ondernemingen.
De eigenschappen

 

Magento focust zich voor een groot deel op SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is zoekmachinevriendelijk door een Google-sitemap, volledige controle over getoonde URL's, meta-informatie voor producten en categorieën, een automatisch gegenereerde sitemap en een automatisch gegenereerde pagina met de populairste zoekopdrachten. Verder is Magento prima aan te passen naar eigen gebruik. Zo kun je meerdere websites en webwinkels beheren vanuit één administrator-gedeelte, biedt het ondersteuning voor lokalisatie en meerdere valuta of talen, kun je diverse gebruikersrechten toekennen aan individuele gebruikers en zijn er API's voor integratie tussen Magento en externe partijen, zoals een ander content management system. Ook is het design met behulp van sjablonen naar eigen smaak te veranderen.

Bekende Magento-webwinkels
Magento wordt gebruikt door enkele bekende webwinkels. Zo zijn er in Nederland de sites van Zalando en iPhoneclub.nl, die de software hebben geïnstalleerd. In Amerika maken grote, bekende ondernemingen als FOX, Lush, K-Swiss, Ford, Samsung, Nespresso en Adidas gebruik van de webwinkelsoftware. En zelfs de Amerikaanse president Barack Obama heeft de open source-software ingeschakeld om zijn merchandise aan de man te brengen!

Voordelen van Magento
Allereerst is daar natuurlijk het feit dat het open source-software is. Oftewel, er zijn geen licentiekosten aan verbonden. Dit kan voor veel kleine ondernemers een extra motivatie zijn om voor deze webwinkelsoftware te kiezen. De meegroeimogelijkheden zullen daar ook vast aan bijdragen. Je kan gemakkelijk klein beginnen en als je bedrijf groeit, kun je je software ook uitbreiden door middel van diverse modules.

Een ander voordeel is dat je meerdere webwinkels, op verschillende websites, aan één Magento-systeem kan koppelen. Zo hou je handig het overzicht over je diverse webshops. Daarnaast is de software makkelijk te integreren in je website en kan je de shop naar hartenlust wijzigen.

Nadelen van Magento
Magento wordt door sommigen als ‘te complex’ bestempeld, helemaal voor de kleine ondernemer. Daartegenover staat dat de CMS-functies soms erg summier zijn, ook al is dit door extensies simpel te verhelpen. Voor extensies moet je soms wel diep in de buidel tasten.

Relevante documentatie helpt wellicht niet iedereen op het juiste pad, maar hiervoor kun je je altijd nog richten op de zeer actieve community. De software is sowieso niet voor iedereen weggelegd. Het is een vrij zwaar webwinkelpakket waarmee je niet bij ieder hostingbedrijf terecht kunt. Met webwinkelpakketten als Joomla! En VirtueMart kan je bij meer hostingbedrijven aankloppen. En daarnaast is enige kennis van de programmeertaal PHP toch wel handig, als je de software aan jouw site en smaak wil aanpassen.

Meer informatie
Op de website http://magentocommerce.com kun je meer informatie vinden over de webwinkelsoftware van Magento.

Klik hier om naar onze Magento Manager website te gaan >>

 

Titeltags: Magento | E-Business Solutions| Bron: www.opensourcewebsites.nl

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat