Volg ons via:
telefoonnummer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wij zijn expert op het gebied van Magento 1.5, 1.6, 1.7, 1.8 en 1.9. Al vele jaren werken wij met deze software en wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor:

 • Installatie Magento en Modules
 • Design: Magento template en maatwerk
 • Magento configuratie en maatwerk
 • Magento Multistore opzetten
 • Magento training
 • Magento backup en restore services
 • Magento Responsive (mobile)
 • Magento seo
 • Magento hosting
 • Magento kant en klare templates
 • Magento iDEAL integratie voor Rabobank, ING en ABN, Mollie, Targetpay, Multisafepay
 • Magento migratie
 • Magento website bouw
 • Vele andere Magento werkzaamheden


MAGENTO WEBDESIGN

Steeds meer kleine en grote bedrijven kiezen voor Magento, met onze ruime kennis zorgen wij voor een professionele uitstraling of uiterlijk van uw Magento website.


GOEDKOPE MAGENTO WEBSHOPS

Buiten enorm gebruiksvriendelijk is de Magento software ook nog eens enorm betaalbaar! Magento is een zogenaamd Open Source software. Dit houdt in dat de software vrij (gratis) te verkrijgen is op het internet en de eindgebruiker hier kosteloos gebruik van kan maken. Er zijn bestaande templates beschikbaar welke geheel naar wens aangepast kunnen worden, wat u de kosten voor het ontwerpen van een template bespaart.
De ideale oplossing voor als u met weinig budget een webshop wilt starten!


MAGENTO MAATWERK

Wilt u maatwerk of functionaliteiten toevoegen aan uw website? Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij maatwerk functionaliteiten, oplossingen, programma's en systemen bouwen. De oplossing kan bestaan uit een volledig geautomatiseerd systeem, een klein programma, een functionaliteit, een script, etc.
Het is ook mogelijk dat er reeds een vergelijkbare oplossing (script, programma of software) bestaat die wij voor u kunnen aanpassen en op maat kunnen maken.

Binnen ons bedrijf hebben wij een geweldig team van Magento specialisten die u altijd verder kunnen helpen met uw verzoek!


MAGENTO WEBDESIGNER PORTFOLIO

Een aantal Magento websites die wij hebben ontwikkeld zijn:

Goodstore                                                      ShishaClub NL                                              Total Business 2 Business
  

Direct naar de website gaan >>                    Direct naar de website gaan >>                   Direct naar de website gaan >>


Alles over Magento

Magento is open source-software voor webwinkels. Het werd in 2007 ontwikkeld met osCommerce, een andere bekende open source-variant van webwinkelsoftware, als basis en vertrekpunt. Eind maart 2008 werd Magento gelanceerd, een jaar later verscheen Magento Enterprise Edition, de betaalde versie van de software die vooral is bedoeld voor grotere ondernemingen.
De eigenschappen

Magento focust zich voor een groot deel op SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is zoekmachinevriendelijk door een Google-sitemap, volledige controle over getoonde URL's, meta-informatie voor producten en categorieën, een automatisch gegenereerde sitemap en een automatisch gegenereerde pagina met de populairste zoekopdrachten. Verder is Magento prima aan te passen naar eigen gebruik. Zo kun je meerdere websites en webwinkels beheren vanuit één administrator-gedeelte, biedt het ondersteuning voor lokalisatie en meerdere valuta of talen, kun je diverse gebruikersrechten toekennen aan individuele gebruikers en zijn er API's voor integratie tussen Magento en externe partijen, zoals een ander content management system. Ook is het design met behulp van sjablonen naar eigen smaak te veranderen.

Bekende Magento-webwinkels
Magento wordt gebruikt door enkele bekende webwinkels. Zo zijn er in Nederland de sites van Zalando en iPhoneclub.nl, die de software hebben geïnstalleerd. In Amerika maken grote, bekende ondernemingen als FOX, Lush, K-Swiss, Ford, Samsung, Nespresso en Adidas gebruik van de webwinkelsoftware. En zelfs de Amerikaanse president Barack Obama heeft de open source-software ingeschakeld om zijn merchandise aan de man te brengen!

Voordelen van Magento
Allereerst is daar natuurlijk het feit dat het open source-software is. Oftewel, er zijn geen licentiekosten aan verbonden. Dit kan voor veel kleine ondernemers een extra motivatie zijn om voor deze webwinkelsoftware te kiezen. De meegroeimogelijkheden zullen daar ook vast aan bijdragen. Je kan gemakkelijk klein beginnen en als je bedrijf groeit, kun je je software ook uitbreiden door middel van diverse modules.

Een ander voordeel is dat je meerdere webwinkels, op verschillende websites, aan één Magento-systeem kan koppelen. Zo hou je handig het overzicht over je diverse webshops. Daarnaast is de software makkelijk te integreren in je website en kan je de shop naar hartenlust wijzigen.

Nadelen van Magento
Magento wordt door sommigen als ‘te complex’ bestempeld, helemaal voor de kleine ondernemer. Daartegenover staat dat de CMS-functies soms erg summier zijn, ook al is dit door extensies simpel te verhelpen. Voor extensies moet je soms wel diep in de buidel tasten.

Relevante documentatie helpt wellicht niet iedereen op het juiste pad, maar hiervoor kun je je altijd nog richten op de zeer actieve community. De software is sowieso niet voor iedereen weggelegd. Het is een vrij zwaar webwinkelpakket waarmee je niet bij ieder hostingbedrijf terecht kunt. Met webwinkelpakketten als Joomla! En VirtueMart kan je bij meer hostingbedrijven aankloppen. En daarnaast is enige kennis van de programmeertaal PHP toch wel handig, als je de software aan jouw site en smaak wil aanpassen.

Meer informatie
Op de website www.magento-manager.nl kun je meer informatie vinden over de webwinkelsoftware van Magento.

Titeltags: Magento | E-Business Solutions| Bron: www.opensourcewebsites.nl

 

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat