Volg ons via:
telefoonnummer

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sinds kort is er een Open Source webwinkel software die puur bedoeld is voor B2B, de zakelijke, markt en dat is OroCommerce. Het is bedacht en ontwikkeld door het team dat eerder de succesvolle webshop software Magento op de markt bracht. De de succesvolle verkoop van Magento aan Ebay zijn deze heren aan de slag gegaan met een nieuw, nog verder ontwikkeld platform voor de zakelijke markt en daar is OroCommerce uitgekomen.

OroCommerce kent vele voordelen die voor de B2B vrijwel onmisbaar zijn en niet altijd standaard zijn inbegrepen in andere Open Source software. Wat die voordelen zijn leest u hier.

OroCommerce webdesign

OroCommerce heeft een zeer werkbare backend, maar de frontend moet natuurlijk aantrekkelijk en zeer gebruiksvriendelijk zijn voor uw klanten. Het ontwerp van de shop kunt u geheel naar eigen wens laten ontwerpen, maar u kunt ook gebruik maken van een reeds ontworpen, bestaand template.

OroCommerce templates

Zoals gezegd kan je gebruik maken van een reeds ontworpen template voor de frontend van de website. Een template koop je voor vaak nog geen €100 en is dan geheel werkend, responsive, kloppend en een stuk goedkoper dan wanneer u een ontwerp op maat laat maken welke vervolgens omgezet moet worden naar een OroCommerce template.

OroCommerce webshop

OroCommerce is, net als andere webshop software als WooCommerce, Magento. PrestaShop en OpenCart, geheel gratis te verkrijgen. De software wordt desondanks door ontwikkeld en steeds verbeterd. Er zullen updates zijn wanneer nodig, er is support en deze software heeft een zeer uitgebreide documentatie beschikbaar.

OroCommerce maatwerk

De software is zeer compleet, toch ontkom je er soms niet aan dat er maatwerk aan te pas moet komen als er specifieke wensen zijn. En ook dat is mogelijk met deze software. Er zijn standaard extensies en plugins beschikbaar om de shop en/of de functionaliteiten mee uit te breiden en indien nodig kan er een plugin/extensie geschreven worden. Wij gaan de uitdaging van OroCommerce maatwerk niet uit de weg en gaan graag aan de slag met uw specifieke wensen!

OroCommerce-Manager

Wij zijn gespecialiseerd in OroCommerce. Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende prijsopgave? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen wij u laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. 

Open Source Software

Op deze website leest u veel over CMS systemen op basis van Open Source software. Maar wat houdt dit in?

CMS staat voor Content Management Systeem: het kunnen bouwen en onderhouden van een website in eigen beheer (het managen van de content van uw website). Dit kan natuurlijk gedaan worden door uw webbeheerder, maar veel CMS systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u uw eigen website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. 

Open Source software is software die vrij te verkrijgen is op de markt. Een groot team van (vrijwillige) ontwikkelaars werkt aan de verschillende Open Source software om het te blijven ontwikkelen en te laten voldoen aan de laatste eisen. Door middel van uw eigen URL en inlog gegevens heeft alleen u toegang tot de zogenaamde backend van uw website. Dat is de plaats waar u aanpassingen kunt doen om uw website er altijd op en top uit te laten zien.

Een veel gebruikte en bekende open source software is Joomla!: zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de onervaren website beheerder. Joomla! wordt continue door ontwikkeld en verbeterd. Als gebruiker van Joomla! heeft u hier zeer veel voordeel van! Bovendien ontwikkeld Joomla! continue nieuwe modules welke zeer handig kunnen zijn voor implementatie op uw eigen website (denk bijvoorbeeld aan plugins voor social media, nieuwsbrief componenten, etc). 

Andere zeer betrouwbare systemen waar wij graag mee werken zijn Magento, WordPress, PrestaShop en TomatoCart.

 

Waarom E-Business Solutions

 • Ruime ervaring met diverse CMS systemen
 • Persoonlijk contact
 • Professioneel
 • Ruime kennis en ervaring
 • Zeer goede service
 • Levering van hoge kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Jonge, gedreven en zeer enthousiaste ondernemer
 • Streeft naar een stabiele lange termijn relatie

Klant ervaringen

 "Danny is erg behulpzaam en service gericht! Heeft me erg geholpen met een Joomla en database probleem. Prettige manier van (samen)werken en erg schappelijke tarieven. Ja, kan dit bedrijf erg aanbevelen."

 "Danny Timmer heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel betrouwbaar en klantvriendelijk. Na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs."

 "Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij X-tra Hosting en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf."

chat